Trullemannen

Igår tog jag mig en liten spontanresa hem till hälsingeskogarna. Dagen idag har spenderats hos pappsen där också mina två käresta står. Åh vad jag saknar hästarna!

Jag och Tronlin tog oss en liten ridtur i skogen. Tronlin är väldigt speciell för mig, jag har känt honom sedan han var ett litet spinkigt föl och följt honom från eldig och minst sagt livlig hingst till en lugn och foglig, gammal valack. Han har nu fyllt nitton år och är inte längre någon ungdom, men ack så pigg och glad fortfarande. Han är så snäll, nog den snällaste jag någonsin träffat. Fina, fina hästen!


Trött Trulle efter ridtur.

Vemdalen

Det har varit torrperiod här ett tag. Tänkte lägga upp lite bilder från när jag och Jensa var i Vemdalen förrförra helgen (japp här är vi snabba).

Jag älskar Vemdalen, det är få platser jag är så avslappnad på och jag sover verkligen som en stock där. Att vädergudarna var på vår sida var inte helt fel heller.
Vi tog det mest lugnt, åt god mat och fiskade. Jag längtar redan tillbaka!


Vi promenerade upp på fjället, där det var snö! Kändes konstigt att kunna göra snöbollar (och kasta på Jens) när det var i sluttampen på maj och termometern visade över 20 grader plus!


Jensa the lord.


Asta var med.


Och Sture med såklart. Lillbossen.


RSS 2.0