A little accident in the cat carrier

Helgen har spenderats uppe i hälsingeskogarna, det var fint att få andas lite frisk luft. Mest har vi tagit det lugnt och bara varit. En liten björnsafari hann vi med igår också tillsammans med Lina och Viktor, såg dock inte till någon brun lufsare utan bara tre betande älgar.

Hemresan tidigare idag var dramatisk. Först blir Asta dålig i magen och släpper av en rejäl rackabajsare i kattburen, det som återstod av resan var inte allt för väldoftande. När jag sedan hade släppt av Jens på Arlanda och påbörjat bilfärden hem började bromsarna krångla, nog för att de tog, men man var tvungen att trampa ner pedalen helt i botten och då blev det inte ens någon tvär inbromsning, läskigt!
Nåja, vi kom hem välbehållna och en ordentlig dusch senare (vilket inte uppskattades allt för mycket) hade vi en trevlig söndagskväll.


Haha det är helt knäppt vad smala katter blir när de är blöta! På bilden har de ändå torkat litegrann och återfått lite av sin yvighet, när de är helt nyduschade ser de mer ut som vandrande pinnar än kissemissar.

Kommentarer
Postat av: lina

Oj vilken bra bil bettan är.. host host! ;)

2012-05-20 @ 23:20:49
URL: http://olinao.blogg.sr
Postat av: Fridolainen

Hehe, fan nu får du ju ändå mer vatten på din anti-bettan-kvarn. Nåja, man får inte bullerskador när man åker i henne i alla fall ;) haha.

2012-05-21 @ 07:12:13
URL: http://fridolainen.blogg.se/
Postat av: Jens

Och man kan sitta bak utan att slå huvudet i taket! ;)

2012-05-22 @ 20:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0